1 4 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Apoteket

apoteket

Vi är Hela Sveriges Apotek – vi erbjuder konsumenter i hela landet läkemedel och attraktiva hälsoprodukter via våra drygt 370 apotek, webbshop på apoteket.se eller telefonbeställning via Apotekets kundservice.

Vår rådgivning och våra lösningar ska inspirera till ett liv i hälsa och göra det enklare att må bra. Vårt sortiment är alltid av hög kvalitet och ska svara mot behoven i livets olika skeenden.

Apoteket har egna varumärken av särskilt testade produkter, som vi gärna använder själva. Våra egna varumärken är kvalitetssäkrade produkter till attraktiva priser. Dessa innehåller inga onödiga tillsatser och är därmed skonsammare för människor och miljö. På Apoteket hittar du även hudvänlig makeup från Idun, Nouba och Apoliva.

Apo_payoff_logo

Webb
www.apoteket.se
mobil.apoteket.se

fbicon

apoteket twitter 2

E-post kundservice

Telefon kundservice
0771-450 450
Vardagar kl 8-18
Lördagar kl 9-14

Dela