1 4 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Butiker & service

Amningsrum

 

Dax för ett blöjbyte, en slurk mat eller lite vila?

Välkommen till vårt lek- och amningsrum som ligger bredvid Restaurang Innergården 1891.

Mata din bebis i lugn och ro och ta en välförtjänt paus. Här finns sköna fåtöljer, micro och skötbord.

logopng

Apoteket

apoteket

Vi är Hela Sveriges Apotek – vi erbjuder konsumenter i hela landet läkemedel och attraktiva hälsoprodukter via våra drygt 370 apotek, webbshop på apoteket.se eller telefonbeställning via Apotekets kundservice.

Vår rådgivning och våra lösningar ska inspirera till ett liv i hälsa och göra det enklare att må bra. Vårt sortiment är alltid av hög kvalitet och ska svara mot behoven i livets olika skeenden.

Apoteket har egna varumärken av särskilt testade produkter, som vi gärna använder själva. Våra egna varumärken är kvalitetssäkrade produkter till attraktiva priser. Dessa innehåller inga onödiga tillsatser och är därmed skonsammare för människor och miljö. På Apoteket hittar du även hudvänlig makeup från Idun, Nouba och Apoliva.

Apo_payoff_logo

Webb
www.apoteket.se
mobil.apoteket.se

fbicon

apoteket twitter 2

E-post kundservice

Telefon kundservice
0771-450 450
Vardagar kl 8-18
Lördagar kl 9-14

Arken Zoo

arken top

Arken Zoo är en landsomfattande kedja av zoo-butiker med ett noga utvalt sortiment bestående av allt som du kan behöva av foder och tillbehör till alla typer av sällskapsdjur, samt att du kan hitta din favorit bland våra fiskar, kaniner, marsvin eller fåglar i just din butik!

Bankomat

I Bankomats kontantcenter kan du både ta ut och sätta in sedlar via deras automater.

Här hos oss i In: gallerian kan man också ta ut euro.

Kontakta Bankomats kundservice via telefon 010-588 90 90 eller info@bankomat.se om du har några frågor. Du hittar också svar på vanliga frågor på www.bankomat.se/kundservice.

Webb
www.bankomat.se

Telefon
010-588 90 90

Kundservice
Kundservice

Blomsterservice

blomsterservice top

Vi startade våren 1980 med blomsterinredning och växtskötsel till företag. Detta har nu vuxit till att blivit en välrenommerad blomsterbutik. Vi som jobbar är alla blomsterkonstnärer som gör allt för att kunden skall bli nöjd. Vi samarbetar med begravnings- byråer för leveranser av sorgbinderier.

Blomsterförmedling genom Euro Florist. Växtskötsel på företag samt växtinredning. Stans största snittblomskyl med full sortering. Allt i krukväxter samt planteringskrukor, stora som små. Många inredningsdetaljer.

Välkommen att göra ett besök och känn inspirationen komma. Låt oss ta hand om dig.

Body In Motion

bodymotion top

BIM skapades 2008 i Sundsvall, för att vara en VÄGLEDANDE RESTAURANG som erbjuder inte bara mat och dryck, utan också kunskaper om hälsa och motion för att därigenom vara en oas för ett hälsosammare liv. Restaurangen BIM är en mix av FRESH FOOD, HÄLSOMAT och SNABBMAT. Här får du reda på vad maten innehåller i form av KALORIER, KOLHYDRATER, FETT, PROTEIN, POINTS och GI. Allt tillagas efter BIM:s egna UNIKA RECEPT med inspiration från ASIEN, MEDELHAVET och USA.

Varmrätter, sallader, focaccia, soppa, färskpressade juicer, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, bakverk är alla framtagna ur ett hälsoperspektiv och är fria från tillsatt, fett, socker och konserveringsmedel. BIM är ett hälsokoncept för den moderna människan, anpassat till dagens samhälle där vi vill äta det som är rätt och bra för kroppen, och det ska gå snabbt. Att ha kontroll över tillverkningsprocessen är en mycket viktigt del av vårt koncept.

Vi skall alltid erbjuda våra kunder det högst kvalitativa råvarorna med den mest optimala sammansättningen.

bim_logo

Webb
www.bodyinmotion.se

fbicon

E-post : info@bodyinmotion.se

Telefon
060 – 12 61 61

ÖPPETTIDER
Mån-Lör 10-15
Övrig tid:Slutna sällskap

BR Leksaker

Vi har varit experter på leksaker de senaste 50 åren

Hos BR Leksaker strävar vi alltid efter att göra barn glada! Det är vårt huvudsakliga mål, men vi satsar också stort på att ha en hållbar process i allt vi gör för att uppnå det målet.

BRnylogga

Cervera

Cervera är en rikstäckande och väletablerad glas- och porslinskedja med butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. I sortimentet ingår även relaterade produkter från kända märkesleverantörer, såsom bestick, köksredskap, hushållsel och presentartiklar.

Cerveras affärsidé är att erbjuda märkesvaror från kända leverantörer inom områdena glas, porslin, bestick, kök, hushållsel och present. Att skapa attraktion och upplevelser genom ett brett och djupt sortiment, i stora intressanta butiker samt att erbjuda kunden plusvärde genom exklusivt inslagna paket.

clas

Webb

www.cervera.se
fbicon

Telefon

060-120474

Clas Ohlson

Clas Ohlson vill göra det smidigt för människor att lösa vardagens praktiska små problem. Affärsidén baseras på grundaren Clas Ohlsons ursprungliga motto ”Vi ska sälja rejäla produkter till låga priser med rätt kvalitet efter behov.”

Sortiment

Clas Ohlson har sortiment under följande kategorier:

Hem, El, Bygg, Multimedia, Fritid.

God kundservice

Är centralt i Clas Ohlsons affärskoncept. Vår kundtjänstpolicy är inriktad på att varje kundkontakt ska präglas av ödmjukhet och servicevilja. Målet är en nöjd kund efter varje kontakt. Som en extra trygghet har vi under verksamhetsåret utökat till 90 dagars öppet köp/ångerrätt och ända upp till 10 års garanti för såväl butikskunder som distanshandelskunder. Samtliga medarbetare i våra butiker utbildas i att hantera reklamationsärenden. Vi är övertygade om att god kundvård är ett viktigt konkurrensmedel och strävar därför efter att bli ännu mer professionella i våra kundkontakter.

Ansvar för en hållbar utveckling

Vi ska erbjuda våra kunder kvalitativa och prisvärda lösningar på praktiska behov samtidigt som vi bidrar till en hållbar utveckling för människa och miljö.

Cubus

 

680x300_1

Cubus är en av Skandinaviens ledande modekedjor som erbjuder en prisvärd kollektion med trendig design av hög kvalitet.

Spännande nyheter varje vecka gör butikerna levande och moderiktiga. Ett brett sortiment av accessoarer och kosmetik tillför det lilla extra.

Välkommen in och låt dig inspireras!

Din sko

dinsko top

DinSko är Sveriges största detaljistkedja inom skor. Ständig utveckling och förnyelse har gjort DinSko till den ledande skomodekedjan.

Kunden som handlar på DinSko är modemedveten och vill ha prisvärda produkter. Många vill ha en bred skogarderob för att kunna matcha stilen med modet för dagen.

Genom egen produktutveckling och egen design kan DinSko känna av trender snabbt och erbjuda sina kunder det senaste skomodet. Stora inköpsvolymer och få mellanhänder gör att produkterna blir mycket prisvärda.

Välkommna in!

Devicefix

Devicefix specialiserar sig på att reparera telefoner och surfplattor. När Devicefix utför reparation och service använder de sig endast av reservdelar av originalkvalitet och kan därför lämna 1 års garanti.
Devicefix är en etablerad rikstäckande kedja med lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriteten av de etablerade märkena inom personlig elektronisk utrustning.

Hör upp alla Sundsvallsbor!
Har du en trasig telefon eller surfplatta?
Lugn i stormen – snart finns vi nära dig!

På onsdagen den 1 november slår Devicefix upp portarna till vår deras nya butik på In:gallerian i Sundsvall.

  • 1 års garanti
  • Reservdelar av högsta kvalitet
  • Personlig service

I samband med nyöppningen ger de alla kunder som besöker deras butik i Sundsvall 15% rabatt på flera av våra reparationer och tillbehör.

Välkommen in!

Webb
www.devicefix.se

fbicon
Instagram

E-post

Telefon kundservice
+ 46 (0) 20 120 28 90

Öppettider

Ecco-Eurosko

ecco_top

ECCO, ett världsledande skoföretag som kombinerar mode och komfort, har byggt framgångarnapå kompromisslös kvalitet och innovativ teknik.

ECCO är det enda stora skoföretag i världensom äger och kontrollerar varje steg i skotillverkningen.

ECCOs medarbetare är livskraften bakomprodukterna: design, utveckling, produktion, försäljning, och ansvaret för varje liten detalj somskapar den unika märkesupplevelsen.

ECCO växer i snabb takt och idag kan man hitta företagetsprodukter på nästan 4000 försäljningsställen över hela världen.

ECCOs mål har emellertid aldrigvarit att vara störst – men alltid att vara bäst.

Fishkiss Spa

 

Fishkiss Spa är ett nytt koncept med kombinationer av olika kroppsbehandlingar. Vi har valt att nu marknadsföra Fiskpedikyr , vilket vuxit lavinartat i hela Europa bara under det senaste året.
Vi vill att både din kropp och själ mår bra, därför är våra behandlingar anpassade därefter. Hos oss hittar du alltifrån fiskpedikyr och massage till manikyr och pedikyr. Vi har även dagens massage som varierar från dag till dag.Omtanke, harmoni och välbefinnande i kombination för att skapa en perfekt balans och trevlig atmosfär när du vill unna kroppen och dig själv något extra.

Bokning på telefon 070-434 98 10

Välkommen!

fishkisslr

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av Nordens snabbast växande gymkedjor! Vi riktar oss till dig som vill kunna träna när som helst på dygnet utan att behöva spendera en förmögenhet. Vår övertygelse är att den bästa träningen är den som blir av. Därför erbjuder vi dig kvalitativ träning dygnet runt, alla dagar i veckan, nära dig och till ett förmånligt pris. Vi kallar konceptet Hälsa på dina villkor. Välkommen!

Flash

flashtop

Flash säljer egendesignat färgstarkt basmode med trendigt inslag, till såväl vardags som fest.

För att du ska kunna leka med modets växlingar får vi in nyheter en gång i veckan.

Gamestop

Gamestop_top

GameStop är världens största återfšrsäljare av TV-spel, dataspel och tillbehör med över 6,500 butiker i Australien, Canada, Danmark, England, Finland, Guam, Irland, Italien, Norge, Nya Zeeland, Portugal, Puerto Rico, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike.

Allt vi erbjuder våra kunder – från vår expanderande avdelning med nya produkter, vår kunskap och vår begagnat avdelning – finns där för att gšra våra kunder 100% nöjda. Vi gör även egna produkter i vårt namn som finns tillgängliga till fördelaktiga priser.

Tillsammans delar vi vår passion för spel, engagemang för vår industri och ett diciplinerat perspektiv att alltid skapa ett värde med våra kunder, anställda och samarbetspartners.

Grekiska kolgrillsbaren

Sveriges största grekiska restaurangkedja.

Hos oss står kolgrillen i centrum! Detta i ett öppet kök där Du som gäst kan se hur din beställning tillagas av färska råvaror till en doftande och vällagad maträtt.
Välkommen till oss på Grekiska kolgrillsbaren för en smakupplevelse från Grekland och Medelhavet.

The original, since 1995!

H&M

HM top

H&M erbjuder mode och kvalitet till bästa pris och vänder sig till alla modeintresserade med sitt breda sortiment.

Bland de olika koncepten dam, barn, herr och ungdom hittar du allt från uppdaterade klassiker och basplagg till kläder som speglar de allra senaste internationella trenderna. Därtill finns underkläder, sportkläder, accessoarer och kosmetik.

Hemtex

hemtex top

Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss våra produkter är självklart att komma förbi bågon av våra 150 butiker eller stanna kvar här på webben.

Oavsett var på Hemtex du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:
– Funktionell hemtextil med högkvalitet och unik design till ett bra pris.

Henrix

henrix top

Anrika Henrix erbjuder stilfullt mode till både dam och herr. Butiken har anor från 1986 och erbjuder hög service i sin smakfullt inredda butik. Bland märkena hittar ni Gant, Oscar Jacobson, Eton och Sand.

Varmt välkomna!

henrix logo

Tele: 060-126600

Innergården

innergarden top

Innergården 1891 i Sundsvalls stenstad är en restaurang som skapat nytt i genuin, bevarad sekelskiftesmiljö. Omgiven av husfasadernas vinklar och vrår, långt under glastaket som släpper in sol eller visar upp stjärnklara nätter, ligger denna restaurang & café med en inomhusmiljö som ger känsla av evig sommar.

Välkommen att avnjuta en á la carte middag med vin, en lunch eller titta in för en fika.

Låt Innergården 1891 bli även Din naturliga träffpunkt.

ÖPPETTIDER

Mån-Lörd: 10.00 – 22.00
Sönd: 12.00 – 20.00

innergarden logo

Webb
www.innergarden.se

E-post : info@innergarden.se

fbicon

Telefon
060-61 18 91

Adress
Centralgatan 6

Jess

jess_top

Vi här på Jess har en vision; Vi vill kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning inom exklusiv hårvård i kombination med skönhet & mode av högsta kvalitet .

Joy

joy top

JOY erbjuder kvinnligt och inspirerande mode med fokus på passform och kvalitet. Vi har kunnig personal som hjälper dig att hitta din stil och matcha plagg att trivas i för alla tillfällen.

Välkommen till JOY!

Kappahl

kappahl_top

KappAhls affärsidé är ”prisvärt mode för många människor”.

Det är vår uppgift att ge människor möjlighet att vara välklädda.

När du som kund har handlat hos oss ska du känna att du är moderiktigt klädd och har använt pengarna väl.

Kicks

kicks top

KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård.

På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar.

På KICKS finner du de största och klassiska varumärkena som Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, Elizabeth Arden, IsaDora, Max Factor, Lancôme, L’Oréal Paris, Lumene, Maybelline och Nivea för att nämna några.

Life

life_nytop

Produkter och rådgivning för hälsa

Life hjälper dig att hålla dig naturligt frisk. Våra hälsorådgivare finns i butiken för att ge dig tips och råd om hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila.

Självklart svarar de gärna på specifika frågor som rör hälsa och hälsoprodukter.

Kedjan har 438 butiker fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar i Sverige.

Välkommen!

MQ

MQ top

På MQ är det urbana livet så mycket större än storstaden. För oss handlar det om en inställning, en öppenhet och hunger efter nya intryck.

Det levs vardag såväl som helg, hemma eller på kontoret – i storstad eller småstad. Det är för det livet som MQ har kläderna. Just de kläder och accessoarer som kan användas, kombineras och älskas igen.

På MQ.se får du alltid en känsla för vilka kläder och vilken inställning det handlar om.

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. Genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder MQ män och kvinnor kläder med hög modegrad i attraktiva butiker.

Butikskedjan omfattar i dagsläget drygt 115 butiker och ambitionen är att etablera MQ som den ledande varumärkeskedjan i Norden.

MQ logo

Webb
www.mq.se

E-post :  sundsvall@mq.se

Telefon
060 – 12 20 55

Nilson shoes

nilson top

Är du modeintresserad så har Nilson Shoes ett riktigt brett urval med mycket att välja mellan. Modern design med kvalitet, som står sig lika bra just nu som imorgon.

En heltäckande butik för skoälskare helt enkelt. Från de klassiska modellerna till de allra senaste – via sporten, förstås. Med priser från högt till lågt.

Nordbergs optik

Vår syn på god service präglas av ett personligt bemötande och omsorg om de små detaljerna. Erfarenhet, kunskap och en nära kundrelation gör att vi kan föreslå de lösningar som passar just dig. Vår målsättning är att du ska vara hundra procent nöjd.

Som fristående optiker har vi möjlighet att anpassa vårt utbud, skräddarsy vår butik och möta dina behov utan att behöva rätta oss efter strikta policyer i någon kedja. Nordberg Optik ingår i nätverket Synologen där fördelar inom inköp och logistik kommer dig tillgodo.

Nordberg optik

Sax & kam / Whyred

saxkam top

Saxokam är en ekosmart salong som inte kompromissat i någon detalj för att du skall få uppleva en njutbar stund hos oss.

Förutom att vi erbjuder allt som en frisörsalong skall kunna göra, så kan du i vår ’salong i salongen’ – White Room c/o saxokam – boka tid för allt från ansiktsbehandling till aromamassage.

Du möter en miljö som är lite utöver det vanliga, med bl a coffee bar, wash house och en color bar. Vi har en stor välsorterad frisörshop med hår- o hudvårdsprodukter med flera ekosmarta alternativ, make up, smycken, elartiklar och diverse accessoarer.

Du kommer att träffa en mycket engagerad och välutbildad personal, och vi bjuder dig dessutom på stans godaste caffe latte!

Varumärken: Bl.a. Rostedt, Paul Mitchell, Sebastian, Kérastase, Sassoon, SP, Nioxin, Davines, Wella Professional och Bioline.

Stadium

Statium_top

Vi har bestämt oss. Alla ska ha råd med ett aktivt liv.

Vi erbjuder sport och sportmode till bästa pris, allt för att inspirera dig till ett aktivt liv. Men enbart ett bra pris räcker inte för oss. Därför laddar vi våra produkter med rätt funktioner, bra kvalitet och den senaste designen.

Join the movement.

Teknikmagasinet

tekniktop

På Teknikmagasinet kan du spana in roliga prylar, hitta perfekta presenter och upptäcka den nyaste tekniken. Vi kombinerar ett unikt sortiment med personlig service i toppklass. Med över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning på nätet finns vi alltid där du är. Vår målsättning är att det ska vara smidigt och underhållande att handla hos oss. Helt enkelt lite roligare, lite smartare!

tekniklogo

Webb
www.teknikmagasinet.se

fbicon

Telefon
010-705 33 67

Instagram:
@teknikmagasinet

Snapchat
theTMstory

The Body Shop

bodyshop-top

The Body Shop har ett brett sortiment av kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter. Våra produkter baseras på naturliga ingredienser. Vi är emot djurförsök och jobbar aktivt för miljön, mänskliga rättigheter och människors självkänsla.

Vi har ett eget program för rättvis handel, Community Trade, som ger mer än 25.000 människor en rättvis lön och schysta arbetsförhållanden.

Välkommen in!

Ur & Penn

Uropenn_top

Välkommen till Ur&Penn, Sveriges ledande butikskedja för klockor och modeaccessoarer. Från ett prisvärt sortiment hittar du allt från stilrena till sportiga klockor och trendiga accessoarer för alla. Ta hjälp av vår erfarna personal som erbjuder en hög service och råd för att du ska hitta just det du söker för din stil. Hos Ur&Penn i In: gallerian hittar du varumärken från bl.a. Axcent of Scandinavia, Black Oak, Citizen, Pulsar, Jacques Lemans, Casio och Regal. www.uropenn.se

Wayne´s Coffee

Waynes_top

Wayne´s Coffee EST 1994

Wayne´s Coffee vill ge människor som lever i stadsmiljö möjlighet att ta en spontan paus i vardagen, för en stunds avkoppling, umgänge och självbelöning. I våra caféer erbjudes kaffe av eget märke, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av hög kvalite. Wayne´s Coffee öppnade det första caféet 1994 i Stockholm och har satt standarden för det moderna europeiska cafékonceptet i stadsmiljö, med sin unika design och egna musik koncept.

Åhléns

ahlens_top

Åhléns är inom flera områden det ledande detaljhandelsföretaget i Sverige.

Hos oss hittar du det du behöver inom mode, skönhet och heminredning.