1 4 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Kolla saldo Här kan presentkortet användas För företag


Presentkort – den perfekta presenten!

presentkortIn: gallerians och Stenstans presentkort är en perfekt present att ge till barn, barnbarn, föräldrar, vänner eller medarbetare, som julklapp, födelsedags- och studentpresent eller för att visa uppskattning till någon man tycker om. Med in: gallerians och Stenstans presentkort kan du bland annat shoppa, äta, fika och använda hos frisör. En gåva som kan bli till nästan vad som helst.

Vart köper jag presentkortet?

  • I in: gallerians presentkortsautomat vid Teknikmagasinet
  • Entré Sundsvall i Stenstan Visitor Center
  • Företag kan också maila in: gallerians centrumledning

Automaten tar emot de vanligaste kreditkorten och du kan ladda in: gallerians och Stenstans presentkort med ett valfritt belopp mellan 100- 5000 kr. Du får presentkortet direkt ur automaten. Presentkortshållaren får du utan kostnad hos Teknikmagasinet vid uppvisande av presentkortet och för företag finns de som tillval. Giltighetstid är 1 år från inköpsdatum.

Vanliga frågor och svar

Jag har fått ett presentkort. Hur kan jag se saldot på kortet?

Klicka här!

Skriv in det 16-siffriga numret du finner på baksidan av kortet, så får du se hur mycket pengar som är tillgängligt. Du kan också kolla ditt saldo i presentkortsautomaten eller ringa konsumentsupport på +46 (0) 8 22 50 30.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Presentkortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum.

Var kan presentkortet inlösas?

Presentkortet kan användas i alla butiker i In: gallerian och hos butiker i Stenstan som har en presentkortsdekal i entrén/vid kassan. Heltäckande lista över deltagande butiker, restauranger och företag hittar du här.

Kan kortet växlas in i kontanter?

Nej.

Jag har tappat mitt kort. Kan jag få ett nytt?

Vi ersätter tyvärr inte kort som har tappats/blivit stulna.

Jag har andra frågor om ett presentkort jag har fått.

Då kan du kontakta konsumentsupport på +46 (0) 8 22 50 30.

Supporten är öppen måndag – fredag 10:00 – 20:00 och lördag – söndag 10:00 – 18:00.

Giltighetstid och villkor

In: gallerians och Stenstans presentkort gäller i 1 år från inköpsdatumet. Kortet går inte att byta mot kontanter. Förstört eller förlorat kort ersätts inte. När du handlar i en butik med ett presentkort så återfås ett tillgodokvitto eller presentkort i respektive butik vid eventuellt återköp.